четвртак, 19. јануар 2012.

Golden Globe 2012.

Poznato je da mnoge slavne ličnosti prave velike greške u odabiru svojih toaleta za velike događaje. Ove godine su se "popravile" u odnosu na prošlu. Ovo su naši favoriti:


















Mila Kunis je nosila kreaciju Diora. Igrala je na sigurno izborom crne duge haljine, kroj joj apsolutno odgovara i ističe njenu figuru. Bretela preko jednog ramena je veliki hit i daje haljini zanimljiv i sofisticiran izgled.



















Nicole Kidman je nosila Versace haljinu. Mnogo bolji izbor nego prošle godine. Zlatni detalji koji se šire ka dnu haljine veoma laskavo oblikuju njenu figuru. Klasičan Versace izgled.


















Jessica Biel u Ellie Saab haljini. Predivna čipkana haljina u nude nijansi savršeno izgleda na tamnokosoj Džesiki.

















Charlize Theron i Christian Dior su savršeni spoj. Njen anđeoski lik ističe ova asimetrična haljina bledoroze boje.






















Emma Stone u Lanvin haljini. Iako nije posegla, kao mnoge koleginice, za svetlom haljinom izgleda očaravajuće u dugoj haljini boje vina koja odlično ide sa njenom kosom a pojasom je naglasila svoj vitak struk.


















Heidi Klum u Calvin Klein toaleti. Evo primera kako jednostavna haljina u nude nijansi može da se obogati masivnom ogrlicom u pravoj boji. Uz to ide i doza seksipila u vidu otvorenih leđa koji savršeno pristaje manekenki.


















Jessica Alba u Gucci haljini. Nežno lila boja savršeno pristaje maslinastom tenu ove glumice. Detalji od štrasa diskretno svetlucaju i nakit je odlično ukomponovan sa haljinom. Jedino je pismo-tašna mogla da bude u nekoj drugoj boji čisto da bi se kombinacija razbila i da ne bi bila jednolična.

Koji su Vaši favoriti?

P.S. Naravno, ne posedujemo nikakva prava na dodate fotografije. 

Нема коментара:

Постави коментар