недеља, 2. септембар 2012.

Moda sa ulica Barselone



Drage naše, čak i na odmoru mi smo mislile na Vas i rešile da Vam približimo trendove sa ulica nekih evropskih metropola. Ovog leta, naša destinacija je bila prelepa Barselona, te Vam u ovom postu prikazujemo ono što smo zatekle na ulicama ovog divnog Gaudijevog grada.

Kao što možete primetiti, preovlađuje casual look i akcenat je na udobnosti odevne kombinacije. Ipak, Špancima i Španjolkama ne nedostaje stila.

S obzirom da je leto i da žele da istaknu svoj preplanuli ten, Španjolke su se masovno odlučivale da ponesu bele haljine. Bilo je raznih krojeva, modela i materijala, ali primetićete da je čipka apsolutna kraljica na belim haljinama, baš kao što smo pisale u našem ranijem postu o haljinama u ovoj boji.





Drugo mesto, što se tiče popularnosti, pripada floral printu, o kojem smo takođe pisale kao nečemu što morate imati u ormanu ovog leta. Bilo da su u pitanju haljine ili šortsevi, Španjolke se nisu libile da pokažu kreativnost.






Ima i onih koji su igrali na sigurno i poneli jednostavne boje poput bež, crne i bele.






Što se obuće tiče, dominiraju ravne sandale u kojima noga diše, kao i udobne platforme, i to je još jedan 
dokaz da je na ulicama Barselone prioritet udobna garderoba.

I za kraj smo rešile da Vam pokažemo jednog zaista sjajno odevenog dečka. Nama se njegov stil jako svideo, a nadamo se da će i Vama!


Нема коментара:

Постави коментар