уторак, 4. септембар 2012.

Omiljeni letnji manikiri


Pošto se leto približava kraju, odlučile smo da podelimo sa Vama naše manikir favorite koje smo nosile sa uživanjem ovog leta. Ono što je bitno je da ih je veoma lako napraviti kod kuće, jer ne iziskuju mnogo truda, a svi znamo koliko se leti nokti često krzaju (verujte, i nama je najveća muka da ih svaki dan popravljamo).

Prvi manikir koji smo rešile da Vam pokažemo smo nazvale candy nails. Ono što volimo kod ovog kosog frenča je što izgleda odlično i na kratkim noktima i vizuelno ih izdužuje. Potrebni su Vam lak u svetloroze boji i šljokice u svim mogućim bojama koje možete naći, kao i providni lak kojim ćete fiksirati šljokice. Primenite iste korake kao za nokte a la Paris Hilton o kojima smo ranije pisale.





Frenč sa raznobojnim tačkicama je drugi manikir koji želimo da podelimo sa Vama. Takođe se lako pravi a potrebno Vam je samo par lakova u različitim bojama (pored kreč belog i baznog laka).




Treći manikir je dvobojni polka dot, mi smo se odlučile za atraktivnu nijansu narandžaste i kreč beli lak, a Vi možete napraviti svoju varijantu uz omiljenu kombinaciju boja.



Sledeći je ciklama kosi frenč sa srebrnim linijama. Kao što možete primetiti, vrlo ga je jednostavno napraviti, a jako atraktivno izgleda.




Definitivno najjednostavniji za napraviti, a tako dobro izgleda, je ovaj manikir. Na jarko ljubičasti lak, dodale smo srebrne zvezdice i to samo na po jedan nokat da bi manikir delovao svedenije i otmeno, a opet dovoljno zanimljivo.

Dupli pink-beli frenč, kako smo ga same "krstile" je takođe lako napraviti, potrebno je malo vremena i preciznosti, pink lak i kreč beli, a sve to začinite srebrnim lakom sa tankom četkicom koji će Vam olakšati da odvojite ove dve boje.



Tirkiz sa tačkicama je naša "kreacija". Za ovaj manikir Vam je potrebno sledeće: tirkizni lak, mastilo plavi, kreč beli, narandžasti i ciklama lak. Tirkiz koristite kao bazu a ostalim bojama iscrtajte tačkice, a prilikom izrade tačkica koristite bilo šta što Vam je pri ruci (olovku, ukosnicu, iglu, čačkalicu...)




Svetloroze/nude sa srebrnim šljokičastim lakom. Ovo je takođe jedan od jednostavnijih manikira za izradu. Preko laka u neutralnoj boji na koren nokta nanesite šljokice u pravcu rasta nokta i ovaj manikir je gotov.



Jako nam se dopao trend samo jednog iscrtanog nokta, pa smo rešile da to budu bele tačkice na narandžastoj podlozi.



Zebra frenč, ali ne klasičan, već mint zeleni. Zebra print iscrtajte lakom sa tankom četkicom i ovaj jednostavni  manikir je potpun.




Nadamo se da Vam se ideje za manikire dopadaju, i da ćete pokušati da uradite neke od njih, i nadamo se da ćete to podeliti sa nama. I ako Vam treba bilo kakva pomoć ili imate pitanje- stojimo Vam na raspolaganju! 

Нема коментара:

Постави коментар