субота, 15. септембар 2012.

Top 8 outfita ovog leta


Ovo leto je bilo prepuno dobrih modnih kombinacija, a mi smo za Vas izabrale nekoliko naših, kako bismo Vam približile ono što smo nosile tokom ovih vrelih meseci.

Prva kombinacija je malo opuštenija dnevna varijanta. Beli teksas šorts u kombinaciji sa neon narandžastom košuljom, bež platformama i clutch tašnom u jarkim bojama, dugačkom ogrlicom i jednostavnim satom koji su upotpunili kombinaciju.


Crna jednostavna haljina oplemenjena zanimljivim bež japankama i tašnom, odličan je odevni izbor za poslepodnevnu kafu u gradu. 




Ova kombinacija je prikladnija za večernji izlazak. Reč je o jednostavnoj haljini u boji peska koju smo začinile pojasom u neutralnim nijansama i elegantnim crno-bež štiklama. Krem tašna prati kolorit ali i razbija tamne boje.



Floral haljinica je ovog puta propraćena mirnim i jednostavnim crnim sandalama na štiklu i jednostavnom manjom crnom tašnom. Nakit je neupadljiv zbog dezena haljine.



Bež haljina sa zlatnim prugicama je idealan izbor za preplanuli ten kao i za dnevnu varijantu. Jednostavne platforme smiruju, a narandžasta tašna unosi živost u izgled. Od nakita smo se odlučile samo za jednostavnu narukvicu u bojama haljine.



Opet cvetni print, ali ovoga puta suknja. I to u teget boji, kombinovana sa klasičnom belom majicom, ravnim crnim sandalama i krem tašnicom.



Haljina u jarko narandžastoj boji, koja je bila hit ovog leta, "smirena" sa crnim sandalama sa visokom štiklom i crnom tašnom poslužila je odlično kao dnevna, ali i večernja kombinacija.



Jednostavnu haljinu u modernoj plavoj boji u kombinaciji sa crnom bisernom ogrlicom i crnim cipelama na štiklu čine odličan outfit za večernji izlazak. Karneri na haljini daju zabavnu ali i elegantnu notu izgledu.




Нема коментара:

Постави коментар