четвртак, 20. септембар 2012.

New in: kožna jakna & Hard Rock Cafe majica



Ovi kišni i prohladni dani donose nam i malo depresije za proteklim letom i višim temperaturama, pa smo nekako morale da se oporavimo od ovakvog (ne)raspoloženja. A koji je bolji način od dobrog shoppinga? ;)
Naš izbor je ovaj put bila ova crna kožna jakna iz Stradivariusa, jednostavna, ali sa dovoljno upečatljivih detalja i rajfešlusom sa strane.


Kao što svi znamo, ovaj komad garderobe nikada ne zastareva, nosiv je u gotovo svim prilikama i uklapa se u svaki stil odevanja. Kombinujte je sa farmerkama, suknjom, haljinom ili pantalonama za dnevne varijante, a za večernje prilike, dodajte cipele ili gležnjače sa štiklom i Vaš outfit će biti pun pogodak. Takođe, nama se sviđa i kombinacija sa teksas šortsevima, ali to je ipak za one malo smelije.
Uz kožnu jaknu, mogućnosti za kombinovanje su brojne i zato pregledajte detaljno Vaš orman i pronađite kožnu jaknu, jer smo sigurne da je imate, a ako ne, uložite u nju, isplatiće se! :) 

A što se tiče kombinacije sa slike, još jedan novi komad u ormanu je i ova Hard Rock Cafe majica sa nitnama koja je stigla pravo iz New York City-ja.
Mnogo hvala Jovani!
A njen blog i vodič kroz New York možete pogledati na http://jovanamiljanovic.blogspot.com/










2 коментара: